24 septiembre, 2023

Nota informativa comissió carnestoltes

Benvolgudes famílies,

Per que ens agrada la festa, la diversió, per que sabem que ens hem quedat amb ganes de poder participar i gaudir d’un esdeveniment tan important con és la rua de carnestoltes a la nostra ciutat. Per tot això hem pensat en la creació d’una comissió encarregada, que any rere any porti l’organització de la rua.

Necessitem gent compromesa, amb il·lusió, amb creativitat i amb ganes de treballar en equip, que amb temps i amb l’ajuda de l’AMPA i de la nostra escola aquest projecte pugui sortir endavant.

Tot aquell que estigui interessat en formar part de l’equip haurà d’omplir les dades sol·licitades aquí durant la propera setmana, data límit 20/03. Una vegada acabat el termini convocarem una primera reunió i començarem a treballar.

Empleneu les dades aquí:

col-carnestoltes

No volem acabar sense donar les gràcies a totes aquelles persones que es van esforçar per intentar que aquest any el col·legi participés, creiem que per falta de temps, a pesar de l’esforç que van fer, no va poder ser.

Tenim confiança que el proper any podrem tornar a gaudir d’aquesta gran festa, xiulant el nom de la gran escola a la que pertanyem i  que segur farà  que es dibuixin uns grans somriures a les cares del nostres petits i grans.

Salutacions l’AMPA.