27 octubre, 2021

Què fem?

Any rere any, anem ampliant i adaptant l’oferta d’activitats extraescolars segons la demanda. Al llarg del curs els alumnes d’activitats extraescolars  participen en les diferents jornades esportives de la ciutat, i a la festa de clausura poden recollir les medalles en agraïment per la seva participació.  A més l’AMPA i Paido  organitzen la festa de finalització de curs, amb una petita exhibició de cada grup,  inflables i un pica-pica per a alumnes i familiars. Durant el mes de juliol organitzem el casal d’estiu , també gestionat per Paido amb uns preus molt  competitius.

L’AMPA col·labora amb l’escola en esdeveniments com els Jocs Florals que es celebren per Sant Jordi, el festival de final de curs d’infantil i la festa de Nadal amb el muntatge del nostre tradicional pessebre.

Cada any, intentem repartir sort entre tots vosaltres amb la loteria de Nadal.

A l’abril celebrem Sant Jordi amb  la ja tradicional xocolatada de l’AMPA que cada any ens queda més bona.

Des de fa anys venim obsequiant:

  • A tots els fills de socis amb l’agenda escolar
  • Els alumnes d’I5, en col·laboració amb un grup de mares voluntàries, els confeccionem les bandes de graduació
  • A tots els alumnes d’Infantil els obsequiem amb el berenar i amb el video del festival
  • Els alumnes de sisè de primària reben una carpeta amb la foto de grup
  • I els de 4t d’ESO l’orla.

Entre les aportacions realitzades per l’AMPA volem destacar l’adquisició i instal·lació de varies pissarres digitals, mobiliari per les aules, material de psicomotricitat… Totes aquestes col·laboracions  són possibles  gràcies a la quota dels nostres socis, i als beneficis que ens aporten alguns dels serveis que gestiona l’AMPA com la venda de loteria de Nadal, les activitats extraescolars, el casal i les subvencions que l’AMPA gestiona amb l’Ajuntament.