2 junio, 2023

Cap nen sense bigoti

A Catalunya, 252.000 persones, ateses pels bancs d’aliments, presenten una dieta deficitària en llet. 50.000 d’aquestes persones són menors d’entre 1 i 12 anys, el desenvolupament i el creixement adequats dels quals podrien quedar afectats per aquesta deficiència.

Per cobrir les necessitats anuals de llet als bancs d’aliments catalans, calen més de 13 milions de litres, que suposen un litre per persona a la setmana.

La llet és un dels aliments més sol·licitats per las entitats socials que atenen col·lectius en risc d’exclusió. El 2014, els bancs d’aliments de Catalunya van distribuir 3.069.512 litres de llet.

‘Cap nen sense bigoti’ és el lema de la nova campanya del Banc d’Aliments i l’Obra Social de La Caixa per recollir llet per a famílies en risc d’exclusió social. Desde l’AMPA de l’escola us encoratgem a participar-hi portant aquesta setmana 1 litre de llet per cada integrant de la vostra família a qualsevol de les oficines de la xarxa de La Caixa, les llars de jubilats de l’Obra Social, el Palau Macaya, el CosmoCaixa i els CaixaForum de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Tanmateix, també podeu col·laborar fins al 20 de juny fent un donatiu a la pàgina Microdonatius de la Caixa o enviant un SMS amb la paraula ‘LLET’ o ‘LECHE’ al 28024.

 

Si voleu més informació podeu adreçar-vos a:

 

https://www.youtube.com/watch?v=AxS5kpf_AFA

 

www.granrecollidadellet.cat