24 septiembre, 2023

MERCAT SOLIDARI

“RECICLANT GUANYEM TOTS”

Aquest any, des de l’AMPA volem portar una nova iniciativa. Com hem pogut veure l’escola està fent projectes d’escola verda. Per aquest motiu volem portar a terme aquesta nova activitat de MERCAT SOLIDARI. La idea consisteix en fer una recollida de tots aquells elements de l’uniforme escolar (motxilles, samarretes, jaquetes, pantalons…) i de llibres de lectura (de qualsevol edat de 0 a 99 anys) que estiguin en bon estat, i ja no puguin ser utilitzats per els fills de les famílies solidàries.

QUAN ES RECOLLIRÀN LA ROBA I LLIBRES?

  • Durant tot el mes de FEBRER I FINS EL DIA 20 DE MARÇ es farà la recollida en horari d’atenció a les famílies en el despatx de l’AMPA, on s’ha d’entregar la roba neta, i també els llibres de lectura que es vulguin donar
  • Tant les peces de roba com els llibres donats han d’ estar en bones condicions per la seva posterior venda, per aquest motiu es farà una revisió i classificació.
  • El material entregat es una donació, que en ningú cas significarà que per les peces donades es tingui dret a l’ adquisició d’un altre.

QUAN ES FARÀ LA VENDA? (PRORROGAT)

APUNTEU-VOS AL CALENDARI LA DATA MÉS SOLIDÀRIA DE L’ANY ….. Prorrogat

QUÈ ES FARÀ DURANT LA JORNADA?

Durant la venda hi hauran diferents activitats per fer, que aviat seran publicades. No perdis el temps i participa a la jornada solidaria!!!!

QUIN PREU TINDRÀN LA ROBA i ELS LLIBRES?

El preu serà simbòlic, el que volem es tenir una jornada de germanor i de gran solidaritat per poder d’aquesta manera repetir aquesta jornada l’any que vinent.

QUÈ ES FARÀ AMB ELS DINERS RECAUDATS?

Tots els diners recaptats s’ingressaran a una ONG. I com volem fer partíceps als alumnes, seran ells els que escolliran la seva destinació.

EL QUE A TU NO ET SERVEIX, ALGÚ POT UTILITZAR-LO

PER QUÈ COLABORAR EN EL MERCAT SOLIDARI?

Perquè donem una sortida “solidaria” a totes aquelles peces de roba que moltes famílies no saben que fer amb elles i donem una segona vida a aquells llibres que ens han fet somniar.

  • Perquè ajudem a tots aquells pares que ho desitgin aconseguir peces de l’uniforme a preus molt econòmics i amb bon ús.
  • Perquè ajudem a tots a adquirir llibres a uns preus molt econòmics
  • Perquè en altres casos aquestes peces poden utilitzar-se com “uniforme de recanvi” que moltes vegades necessitem durant el curs escolar.
  • Perquè es un exemple de reciclatge i d’aprofitament dels recursos per els alumnes.
  • Perquè hi han moltes ONG, a les que qualsevol ajuda els hi va molt bé.
  • Perquè fomentem la solidaritat entre “la gran família de l’escola”