24 septiembre, 2023

Festa final de curs 2015/16

Benvolgudes famílies,

S’apropa l’estiu i l’AMPA, com es tradició, organitza la festa cloenda d’aquest curs 2015/16, el proper divendres dia 3 de juny a les 17.15 h als Jardins de Can Modolell (Parc dels Ocellets) , destinada a tots els alumnes de l’escola socis del AMPA que vulguin participar-hi.

Fitxa de la festa

Data Divendres 3 de Juny
Hora De 17.15 a 20.00 h
Lloc Jardins de Can Modolell (Parc dels Ocellets)

Descripció

La festa serà de caràcter lúdic i comptarà amb inflables d’aigua, tallers de maquillatge, jocs, música i com a cloenda la festa de l’escuma.

Al ser una festa amb activitats aquàtiques els alumnes hauran de portar la roba de bany, xancletes i una tovallola.

A més a més, hi haurà servei de barra amb begudes i pica-pica juntament amb el taller de maquillatge, on tots els beneficis de la festa seran destinats als alumnes de 3r d’ESO que col·laboraran amb l’AMPA per tal de subvencionar el viatge de fi de curs de l’any vinent.

Sistema d’entrades

La festa és per a tots els alumnes de l’escola socis en actiu de l’AMPA, és per això que per poder participar a la festa, haureu de passar per l’AMPA per tal de que us lliurem les entrades per als infants. L’horari de recollida serà de 17.00 a 18.00 h del dijous 26 de maig, fins al dijous dia 2 de juny al despatx de l’AMPA.

Tots els alumnes que no siguis socis del AMPA podran assistir a la festa comprant l’entrada per un preu de 10€.