24 septiembre, 2023

Festa Cloenda de fi de curs 2013/14

Benvolgudes famílies,

Aquest any com a novetat d’enguany, l’AMPA organitzarà una festa de fi de  curs,  el proper dissabte 14 de juny , com a cloenda del curs escolar 2013-2014 destinada a tots els alumnes de l’escola sòcies del AMPA que vulguin participar-hi.

Fitxa de la festa:

Data Dissabte 14 de juny
Hora De 10:00 a 14:00
Lloc Jardins de Can Modolell (Parc dels Ocellets)

festa cloenda

Descripció

La festa serà de caràcter lúdic i comptarà amb inflables,jocs gegants i animació musical. Com a cloenda, el concert de “The Mamas and the Papas”  un grup de mares i pares de l’escola oferiran un concert infantil per a tots els participants.

A més a més,  hi haurà una barra de bar i un taller de maquillatge que seran gestionades per alumnes que cursaran el curs vinent 4rt d’ESO, per tal de col·laborar en la recaptació de diners destinats al seu viatge de final de curs.

Sistema d’entrades

La festa està destinada per a tots els alumnes de l’escola sòcies en actiu de l’AMPA, és per això que per poder participar a la festa, haureu de passar per l’AMPA per tal de que us lliurem les entrades per als infants, el horari de recollida serà de 17:00h a 18:00h del dimecres 21 de maig, fins al divendres 30 de maig al despatx del AMPA.